“Happinnes lies in your own hands”

Madonna Ciccone

HANDANALYSE

Iedere hand is uniek, met een eigen vorm, eigen lijnen en eigen patronen. De lijnen in je handen zijn continu in beweging, zowel letterlijk als figuurlijk. Als jij verandert, veranderen de lijnen in jouw handen ook. Sommige lijnen niet zo snel, daar is tijd en inzicht voor nodig. Slechts de huidpatronen op de toppen van je vingers zullen nooit veranderen; daarom kunnen deze ook gebruikt worden als bv. een vingerafdruk voor je paspoort; ze zijn bij iedereen uniek. Maar het mooie is, dat deze huidpatronen veel over iemands karakter zeggen; ze kunnen het patroon hebben van vuur, water, aarde of lucht.  En iedereen heeft dus één of meerdere van deze elementen op zijn vingers staan.

Met handlezen kan je niet de toekomst voorspellen. Het lezen van de handen is een momentopname; zoals jij je op dat moment voelt, met de mogelijkheden en talenten die je in je hebt. Ook kan je eventuele gebeurtenissen terugvinden die in het verleden hebben plaatsgevonden      (uiteraard niet wat die gebeurtenis precies was).

Je kan met handlezen ook niet zien hoe oud je wordt. Een korte lijn betekent niet dat je korter te leven hebt. Het kan een teken van          (tijdelijk) verlies van levensenergie betekenen door een gebeurtenis.

Je vingers en bergen (verdikkingen) op de hand geven bepaalde eigenschappen weer. Door te kijken welke lijn naar welke berg of vinger gaat, kan ik als handlezer zien welke eigenschap of karaktertrekken iemand heeft in welke mate.  

Door al deze gegevens en tekens met elkaar te combineren kan je je bewust worden van jouw gedrag in bepaalde situaties.  En wellicht komt je er achter dat het soms helemaal niet zo verkeerd is om dat gedrag eens aan te passen. 

 

Heb je interesse in een uitwerking van je handenafdrukken op papier, die je per post wordt toegestuurd?  Lees hieronder hoe dat zal gaan. 

                                                                 

                                                                                 

 

EEN UITWERKING OP PAPIER

Dit is handig als het je bijvoorbeeld niet lukt om mij persoonlijk te ontmoeten en ik niet de afdruk van je handen kan maken.

Nadat je je via de site hebt aangemeld en je adres hebt doorgegeven, stuur ik je een pakket met benodigdheden en uitleg om zelf een afdruk te maken.

De afdrukken maak je met professionele stevige “carbon vellen” die je over je handen wrijft; als je handen goed zwart zijn, plaats je ze op een A4-papier. Deze A-4tjes stop je vervolgens in de meegeleverde retour-envelop en stuur je ze terug naar mij.

Na ongeveer 2 weken ontvang je per post een uitgebreide lezing van jouw handen, uitgeschreven op papier en verwerkt in een boekje, met tot slot een persoonlijk advies.

PRIJS: € 65,00

Prijs is inclusief handlezing, uitwerking in een boekje en verzendkosten.