EMELY

Mijn naam is Emely  Sligting.

Met een horeca opleiding en jarenlang als zelfstandig ondernemer in het toerisme te hebben gewerkt, lag het niet voor de hand dat ik ooit een Opleiding Handlijnkunde zou volgen. Maar tijdens mijn zoektocht naar meer verdieping in het leven, kwam ik bij Ellen Duim terecht. Ik was onder de indruk van haar kennis en in 2016 begon ik met de Opleiding Handlijnkunde.

In juli 2018 deed ik examen en ben nu in het bezit van mijn Diploma Handleeskunde. Ik had nooit kunnen vermoeden dat deze opleiding mijn leven zo kon verrijken. 

Gaandeweg de opleiding kwam ik steeds meer tot het besef dat ik een goede keuze had gemaakt. Bijzonder om er achter te komen wat er allemaal in de handen staat geschreven.

En ook, steeds weer mooie levenslessen opdoen.

Dat is dan ook wat ik een ieder wiens hand ik lees, wil mee geven. Een bijdrage aan het levenspad dat je volgt,  op weg naar

Inzicht, Bewustwording en Groei. 

Ik vind het erg leuk om workshops te geven, op welke locatie dan ook. Dat kan in Nederland zijn, maar ook elders in Europa.  Het enthousiasme van de cursisten verrast mij iedere keer weer. De herkenning en verbazing over wat ik in hun handen kan lezen, is elke keer weer een feestje. 

Ze noemen mij dan ook wel “de reizende handlezeres” !