HANDLEES WORKSHOP OP LOCATIE

Wil je meer over handlezen weten, en doe je dat liever in groepsverband, dan is het mogelijk om een op maat gemaakte privé workshop te organiseren. Dit kan bijvoorbeeld voor een bedrijf zijn (teambuilding), een familie of andere groep in welke samenstelling dan ook.

Een andere mogelijkheid is een handlees workshop op locatie te organiseren als onderdeel van een b.v. een yoga- of detox week. Of misschien wel een wandelweek of surfweek. Organiseer jij zo’n week (of korter verblijf) en lijkt het je leuk dat de deelnemers, als afwisseling, gedurende de week een handlees workshop kunnen bijwonen, dan kom ik als “reizende handleescoach” graag naar jouw locatie. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Het is geen probleem als deze week in het buitenland plaatsvindt; ik reis graag naar jullie toe. 

Houd er wel rekening mee dat het belangrijk is dat alle deelnemers op de hoogte zijn van het feit dat er handen worden gelezen. Immers, het gaat om persoonlijke informatie. Het kan zeer leerzaam zijn om bepaalde karaktereigenschappen en talenten toegelicht te krijgen, maar ook die van de personen in de groep, komen aan bod. Het is mooi te ontdekken en te achterhalen waarom iemand reageert op een bepaalde manier.   

                                                                                                                       

Wellicht kunnen kleine ergernissen tussen leden van bijvoorbeeld een managementteam of familie onderzocht worden en uitgelegd worden, als de oorzaak bekend wordt.  Zo leer je de kwaliteiten en valkuilen van je collega’s of familieleden kennen en kan achterhaald worden hoe er beter gecommuniceerd kan worden.

Een dergelijke workshop duurt doorgaans zo’n 2,5 uur. In overleg kan de duur naar wens aangepast worden. Ook waar, op welke plek, de workshop plaats vindt, kan overlegd worden. Dat kan bv bij u thuis, bij uw bedrijf of de locatie waar een thema-week wordt gehouden. Er is slechts een (grote) tafel met stoelen op een koele rustige plek nodig. Alle materialen om handafdrukken te maken neem ik mee.                  En uiteraard krijgt iedereen na afloop zijn eigen afdrukken mee naar huis. 

Het is al mogelijk om vanaf 6 personen deze privé workshop te organiseren.

De workshop is altijd op maat gemaakt, dus het programma, thema, duur en locatie zijn bespreekbaar. 

PRIJS: € 225,– per groep van 6 personen.

Elke persoon meer kost € 30,–.

Eventuele verblijfs- en transportkosten in overleg. 

PROGRAMMA WORKSHOP (voorbeeld)

14.00 uur : ontvangst en aanvang workshop met een introductie over handlezen en het voorstellen van de deelnemers

14.30 uur : handafdrukken maken van alle deelnemers

15.00 uur : uitleg van de lijnen en tekens in de handen van de deelnemers

16.30 uur : afsluiting (evt. met een drankje en een hapje)